Προϊόντα προσώπου | Κρέμα ημέρας

ΚΡΕΜΕΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η επιλογή της σωστής κρέμας ημέρας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ομορφιάς και της υγείας του προσώπου σας. Εφόσον εφαρμόζεται καθημερινά, μπορεί να μεταμορφώσει ορατά την ποιότητα του δέρματός σας.
Οι κρέμες ημέρας της PHYTOMER παρέχουν εξαιρετικά αποτελεσματικές αισθητικές λύσεις για κάθε τύπο δέρματος.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται επίσης καθημερινή ενυδάτωση. Επιλέξτε ενυδατικές κρέμες με ελαφριά υφή και ρυθμιστικά ενεργά συστατικά για να εξισορροπήσετε την παραγωγή σμήγματος.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΕΙΚΤΟ ΔΕΡΜΑ

Λιπαρό στη ζώνη Τ και κανονικό ή ξηρό σε ολόκληρο το πρόσωπο, το μεικτό δέρμα συνδυάζει δύο τύπους δέρματος. Επιλέξτε ενυδατικά και ματ προϊόντα περιποίησης για να αποφύγετε τη γυαλάδα.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Το ευαίσθητο δέρμα είναι σφικτό και έχει την τάση να κοκκινίζει γρήγορα. Η εύθραυστη επιδερμίδα του δεν είναι επαρκής απέναντι στις εξωτερικές προκλήσεις. Επιλέξτε μια κρέμα που θα ενισχύσει και θα προστατεύει το δέρμα σας σχηματίζοντας ένα προστατευτικό τείχος.

ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ

Όταν το δέρμα είναι ξηρό, βρίσκεται στο στάδιο της δερματικής ξηρότητας: έχει έλλειψη ενυδάτωσης και λιπιδίων. Πρέπει να παρέχεται ενυδάτωση και κυρίως θρέψη με ένα καθημερινό ενυδατικό προϊόν περιποίησης που να προσφέρει άμεση ανακούφιση στο δέρμα.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

Ρυτίδες, κηλίδες, απώλεια άνεσης ή σφριγηλότητας... Χρησιμοποιήστε μια κρέμα νεότητας για να διορθώσετε τα σημάδια της γήρανσης και να βοηθήσετε το δέρμα να αναδομηθεί και να αποκτήσει λάμψη.