Στη Phytomer, πιστεύουμε στην ικανοποίηση που αποφέρει η ομορφιά και δεν ξεχνάμε ποτέ την πρωταρχική αποστολή μας: την προστασία του δέρματος. Δημιουργούμε φόρμουλες στις οποίες κάθε συστατικό έχει έναν σαφώς καθορισμένο ρόλο, με την επιλογή να εγγυάται την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την απολαυστική εμπειρία χρήσης ανά πάσα στιγμή.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΣE BINTEO

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΑΓΡΙΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Αγαπάμε τη θάλασσα με πάθος και προσφέρουμε τα τεράστια οφέλη της στο δέρμα μέσω των θαλάσσιων συστατικών μας που είναι βιολογικά, άγρια ή φιλικά προς το περιβάλλον. Μέρα με τη μέρα, οι ερευνητές μας αναπτύσσουν πράσινες διαδικασίες για την εκχύλιση των πιο ισχυρών φυσικών ενεργών μορίων από τη θάλασσα και τη μετατροπή τους σε εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Mains algues Algues

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Επειδή παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας στον τόπο μας, στα εργαστήριά μας στον κόλπο του Μον-Σαιν-Μισέλ, εδώ και τρεις γενιές, μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητά τους. Γνωρίζουμε κάθε θαλάσσιο συστατικό τους, το οποίο δημιουργούμε μόνοι μας και το ενσωματώνουμε σε λεπτές υφές για άνεση και απολαυστική εμπειρία.

Προτεραιότητά μας είναι η χρήση φυσικών ενεργών συστατικών που σέβονται το περιβάλλον και το δέρμα. Έτσι ώστε η ομορφιά να συμβαδίζει με την ευεξία.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 80 χώρες και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στα πρότυπα των πιο απαιτητικών ρυθμιστικών αρχών στον κόσμο, όσον αφορά την ανοχή, την ασφάλεια και την ποιότητα.

Όλες οι φόρμουλες και τα πρωτόκολλα των προϊόντων περιποίησής μας αξιολογούνται από ανεξάρτητα εργαστήρια, υπό των έλεγχο ειδικών, δερματολόγων, βιολόγων κ.λπ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ
Manequin 1 Laboratoire Echantillons

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΦΟΡΜΟΥΛΕΣ

Για να διασφαλίζεται η ασφάλεια, η αποτελεσματικότητα και η απολαυστική εμπειρία χρήσης ανά πάσα στιγμή, επιλέγουμε αυστηρά τα συστατικά που ενσωματώνουμε στα προϊόντα μας. Πάνω από το 95% του καταλόγου μας είναι vegan-friendly, και όλες οι φόρμουλές μας περιέχουν θαλάσσια συστατικά φυσικής προέλευσης.

Προσφεύγουμε σε συνθετικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όταν αυτά αποφέρουν πρόσθετα οφέλη όσον αφορά την απολαυστική εμπειρία χρήσης και τα αποτελέσματα ομορφιάς.

Manequin 2 Crème

ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στη Phytomer ακολουθούμε μια υπεύθυνη λογική στην προσέγγιση των καλλυντικών, που προκρίνει τα τοπικά συστατικά, τα οποία προέρχονται από τη Βρετάνη, και υφίστανται κατεργασία με σεβασμό προς τη θάλασσα και τους παραγωγούς.

Στα εργαστήριά μας αναπτύσσουμε καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις για την προώθηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας, βελτιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση των προϊόντων μας.

Στα spa και τα ινστιτούτα, εμπιστευόμαστε αποκλειστικά επαγγελματίες, που είναι εκπαιδευμένοι στην αισθητική, για να παρέχουν ποιοτικές εξατομικευμένες συμβουλές και να παίρνουν τη φροντίδα του δέρματος στα σοβαρά.

Φόρμα επικοινωνίας
Oligoforce Mannequin 03 Algues 04

ΕΥΕΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η Phytomer διαθέτει προϊόντα και θεραπείες σε ιατρικούς αισθητικούς που εργάζονται σε νοσοκομεία, ώστε να μπορούν να προσφέρουν μια στιγμή ευεξίας σε ευάλωτα άτομα.

Οι ομάδες της Phytomer συμμετέχουν στο πρόγραμμα Wellness for Cancer στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παρέχουν στους καρκινοπαθείς τα κατάλληλα πρωτόκολλα περιποίησης.

Mannequin 04 Texture

ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Κάθε προϊόν είναι καρπός πολυάριθμων δοκιμών και επιδέξιου συνδυασμού δεκάδων συστατικών για την επίτευξη μιας τέλειας ισορροπίας μεταξύ αποτελεσματικότητας, απολαυστικής εμπειρίας χρήσης και ανοχής, πάντα με προτεραιότητα την ασφάλεια του δέρματος.

Μάθετε εν συντομία πώς δημιουργούνται τα αγαπημένα προϊόντα σας και βρείτε τον λεπτομερή κατάλογο των συστατικών σε κάθε φύλλο προϊόντος.

1 • ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
3 • ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
4 • ΣΩΣΤΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ
ΤΑ BEST-SELLER ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ